به گزارش دهکده خبر؛ مدیر کل دفتربررسی و مقابله با آلودگیهای دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان این خبر گفت: حدود ۸۰ درصد آلودگیها از حوزه خشکی وارد دریا میشود، که بخشی از آن شامل تخلیه فاضلابهای انسانی، صنعتی و پسابهای کشاورزی است که نیاز به همکاری سازمان محیط زیست و وزارت نیرو نیاز دارد.
صدیقی، به آلودگی دریاها با منشاء خشکی اشاره کرد و افزود: خطوط فرسوده انتقال نفت، یکی از مشکلات اصلی ما در آلودگیهای نفتی خلیج فارس به شمار میرود و نوسازی خط لوله سکوی ابوذر به جزیره خارک از اقدامات خوبی است که قسمت زیادی از آلودگی بخش ما از آن نشات میگرفت.
وی ادامه داد: از دیگر بحثها در خلیج فارس، استخراج، حمل، پالایش نفت و گاز و فرآوردههای آنها است که به همکاری وزارت نفت نیازمند است تا آلودگی نفتی را کاهش دهیم.
صدیقی بیان کرد: ۱۵۰ شناور غرقشده در اروند رود و ۳۰ تا ۴۰ شناور دیگر در سواحل خلیج فارس و دریای خزر وجود دارند که ضوابط خارجسازی آنها را آغاز کردهایم.
مدیرکل دفتر بررسی و مقابله با آلودگیهای دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در پایان به شناورهای فرسوده و اسقاط کشتیها اشاره کرد و گفت: اسقاط کشتیها به صورت پراکنده انجام میشود و ۱۰ منطقه برای این کار مشخص شده است.